2009-01-02 Ny insamling?

Hej fiskevänner. Jag funderar på att starta en insamling som kommer heta BMIS vilket i så fall står för -"Bättre Meteorologer I Sverige". Nu har man gått en vecka och laddat inför den sista turen innan man kommer svettas sönder & samman i Thailand i 3 veckor. Vädret verkar svänga som röstläget på en hormonstinn tonåring. Hur många gånger stämmer det egentligen? Gillar skarpt att de sätter ut 3-7m/s med risk för vindar över 10m/s är 10%. Står det så här så betyder det "vi har inte en jä..l. aning om vilket väder det blir, förmodligen kommer det blåsa utav helv..e.

Slutgnällt... I morgon drar 50% av månskenspöjka till stråken och bryter nacken av lite abborre för att dämpa frustrationen. Sen kommer jag smyga iväg från sambon i Thailand till närmaste internetcafé och spana trollingbloggar när tillfälle ges...

Förresten, pratade med Peter och han har suttit och ringt efter Lake på nån pöl nere i Värnamotrakten i endast 12 minusgrader. Det enda "moonshinet" på den himmeln förmodligen. Nu är det hög tid för mig att polera lite pipor och steka ägg till mackorna. I morgon blir det 3-5kg med 10% risk för isgenomgång!

Skitfiske & skitväder på er (enligt SMHI)

Kommentarer
Postat av: Patrik

Var sätter man in pengarna???!!!

;D

2009-01-03 @ 19:10:17
URL: http://salmonizer.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0