2010-04-09 Summering av torsdagens fiske

Vi vände söderut efter ett antal timmars jagande i området. Letede efter lite fläckar med varmare vatten och det var rätt hopplöst då det konstant visade 1,3-1,5 grader i vattnet. Vi riggade om och klädde djupriggarna med beten i alla regnbågens färger för att se om det kunde trigga nån stackare.

Till slut föll en liten öring för en 6,25" apex och "Pung" aka Peter Sjölander fick lyfta in sin första Vätteröring över kanten. Han hade nog hoppats på en större men nu hade vi iaf räddat namnet.

När det började närma sig kvällningen blev det lite mer aktivitet (om man kan kalla det så) och skrivande längtade hem till slutspelshockey. Efter en stunds gnällande om hemlängtan så gav de med sig och nytt PB i ihopplockning var ett faktum.

Då vi inte riktigt infriade förväntningarna utlovas här en ny drabbning så fort tillfälle ges. Peter (raggar´n) och jag vill nog gärna ett lämna starkare intryck hos våra gastar så att inte en massa rykten börjar sprida sig....

Tack ändå för en annars väldigt trevlig dag på sjön med Peter och mannen som tar snusar stora som golfbollar!

Bild på fångsten uteblir för den skulle ändå inte synas utan ett par timmars jobb i nåt avancerat ritprogram.

//Marcus

Kommentarer
Postat av: Peter

När man drar ett 12 h pass och har 1 stigning på lodet samt ser en förmodad lake bli våldtagen av lite kräftor på 50 meters djup känns allt hyfsat tungt.. Dock förbannat gott att komma ut på öppet vatten! Kan ju passa på att varna andra då det flyter riktigt mycket grejjer ute i pölen. Kom ett stort trä med tillhörande vilande fåglar å passerade utanför öa!

2010-04-09 @ 20:20:30
Postat av: Kung Pungq

Det är manligt med stora snusar, och jag förväntar mig en rematch vilken dagjävel som helst.

2010-04-09 @ 20:42:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0